Jag säger bara...


Natur historiska...

Hej har just varit på Natur historiska riksmusseet. Det känns som om man aldrig blir för gammal för det:) Snart ska jag iväg till min kompis Lydia och sova över:) Hare bra så ses vi snart:)







STOR sjöelefant:S


Det är ljust ute...

Hejsan. Idag ska jag och familjen åka med några vänner och titta på en fotoutställning på fotografiska. Tänkte ta med mig kameran:)

Jag idag :)



Alla dessa blomm-bilder ;)


Jul

God Jul allihoppa! Hoppas ni har haft en toppen JUL! Jag fick så mycke fina presenter som kanske dyker upp här på bloggen någon gång :) Idag (Juldagen) ska vi hem till farmor och farfar:) Hare gått:)




Ny tröja och jeans:)



Julgrannen :)


Det kanske blir en vit jul iallafall...

Hejsan. Idag har jag varit på dansuppvisning. Det var suuuperkul! Det som är så bra är att det är dansuppvisning i morgon oxå:) 

Idag har det ju kommit snö (som dom flesta vet) så jag hämtade kameran direkt ner jag kom hem:)









En vanligt soft fredag?

Hejsan! Idag har varit en ganska softdag. Vi fick sluta tidigare från NO:n och efter det hade vi håltimme :) Nu sitter jag bara här och glor men klockan hal sju (typ) ska jag på dans-repetion inför helgens show! Juste, igår var min farmor och farfar hemma hos oss och vi spelade alfapet :)







Me and my t-shirt


Lucia

Glad Lucia allihoppa!♥


Inte så långt kvar...


Snö ångest!

Hej alla glada. Som alla vet så har det inte kommit någon snö för oss 08:or (Stockholmare). Men anyway så va jag på orienterings aktivitet idag. Jag gick en tipspromenda :) Och nu är jag hemma och ska baka julgodis. Bakade marmelad-godis igår-nam nam nam... Hare gött så ses vi snart igen :)








Snö var är du?

Hejsan alla glada, och sura. Idag har varit en helt vanlig dag. Längtar och önskar att snön ska komma! Hallå det är den 4:e December! Jaja any way tänkte mysa lite nu och slänga upp några bilder från idag :) Puss o Kram :)












20 dagar kvar!

Hej alla glada. Idag har jag hunnit med en massa saker! Det började med att jag åkte till täby centrum och shoppade lite julklappar. Sedan var jag hemma en stund. Sedan pluggade jag. Och nu bloggar jag! Jaja BTW tänkte lägga upp tre bilder nu:

Me today:)



Min söta kalender :)



Och en bild från årets julkalender som är super mysig och bra:)


Tredje december

Hej alla glada! Idag har jag sålt lussebullar med klassen i centrum. Det var kult men ganska kallt. Nu ska jag och familjen iväg och baka pepparkakor hos några kompisar. Det ska bli mysigt:)    

Jag idag.




Bullarna vi bakade :)




Ingen snö :(


RSS 2.0