!

Hej alla glad sommarlovs firare (även de som väntar på sommarlov). Har haft klass-dag idag. Det var bra tills det började regna. Har kommit hem och hunnit pyssla lite. Så aha här har ni en bild på mig och två bilder på vad jag har pysslat :)




Dagen

Nu kommer ett litet inlägg om dagen. Var hos mormor och morfar och pysslade, pratade och tittade på Mamma Mia :) Fick även en ryggsäck, 4par jeans och ett paraply. Allt är mammas eller min mosters gamla :)










Jag är hemma!

Hej! Jag är förkyld/sjuk och är hemma idag. Just nu sitter jag och lyssnar på musik (spellista längre ner) ska snart dra hem till mormor och morfar - se you later!


1. Flytta på dig - Alina Devecerski
2. We are young - Fun
3. Bullets - Rebecka och Fiona
4. Flickan och kråkan - Timbuktu
5. Na na na - Theresa Anderson


Favorit artist: Theresa Anderson, Rebecka och Fiona, Loreen mfl


Hey, Friday!

Hej alla! Blir ett snabbis inlägg nu. Var på blodomloppet igår så jag kunde inte blogga. I helgen ska jag ut i skärgården, så får se om det blir något inlägg. Trevlig helg!





Blue pictures






Svenska Nationaldagen

Heja Sverige! Grattis alla på Svenska Nationaldagen. Ska snart iväg på en orienteringstävling och sedan ska jag på en kompis kalas. Nu om ni tittar längre ner i inlägget ser ni mina första "padico" skapelser! Annars; Fortsatt trevlig Nationaldag!

Min första mango tårta





Den här ska min kompis få i present


Hej alla! Nu har min beställning kommit! Vary vary happy! Alltihopa var väldigt fint inslaget. Säger resten med bilder (även en outfit bild) :)


Tshirt: Bomerang Tröja: Marie Phillip Byxor: Cheap Monday Väska: Björnborg Skor: (som inte syns) Converse












Hello

Hej alla där ute! Har kommit hem för 1 1/2 timme sedan. Har hunnit äta mellis och jag mår gött helt enkelt. Kommer nog ett inlägg senare ikväll oxå. Hare bra!

Later

Hej hej på er. Har haft en bra dag. Har bara varit hemma och chillat. Nu kommer en bild på dagens middag, hehe, och några pärlplattor jag har gjort :)






Lundi

Hej alla glada läsare. Måndag idag, har sovmorgon till kvart över tio :) Här kommer en snabb bild på mig idag. Ha en bra dag!


Tröja: JC Byxor: Cheap Monday Skor: Hunter


Regn, plugg, dans, buss, bil, beställning, chilla, middag, pizza...

Ja listan kan göras lång :) Har haft ganska mycke för mig i helgen. Idag är sista dansuppvisningen, kommer dra hemmifrån vid halv tolv ungefär. Kan inte bärja mig tills min nya kläning och mitt nya padico-kit (beställde även extra lera, extra såser, mini chokladbitar som INTE går att äta... Jaja lägger upp bilder på allt senare). Hann ändå chilla och gjorde choklad till mig och läste Cirkeln som är en jätte x1000 bra bok ♥ 








RSS 2.0