Myspys

Hej idag har jag bara mys, spelat sims, ränsat i garderoben med mamma och pluggat. Vi har två läxor och två prov nästa vecka... jaja hare bra :)

Velordräkter är bara bäst!










Första dagen var väl ok.

Hej alla dagen har väl varit ok. Det var kul att börja igen och träffa kompisar :) Ja ja idag har jag varit med Joy på eftermiddagen och vid halv sex pallade vi ner oss till bosön och hade träning. Hare gott så ses vi snart igen :)


En bild på en citron



Håller på att skirva inlägg


Snart börjar skolan.

Hejsan alla glada! Idag har jag tränat med mamma, rensat lite i min garderob mm. Nu kommer en bild på mig och en annan på mina nya naglar:)





Hej igen!

Hejsan alla! Idag har jag varit hemma och myst och på eftermiddagen va jag hos Carro :) Inte så mycke mer att säga utom att nu kommer det en bild på mig idag :)



No Rubrik

Hej idag var jag med en kompis typ hela dagen. Vi hade väldigt kul! Sedan till middag åt vi tacos och nu ska jag och familjen mysa och titta på film:)

Mys :) 


Morgon inlägg

Hejsan idag ska jag till min farmor och farfar. Min lillebror ska titta på tintinn med farfar och jag, min lilla lillasyster och farmor ska titta på alvin och gänget 3. Supermysigt!

Jag idag



Min fullproppade HK väska:) Love it!




Hemmadag

Hejsan idag har jag bara varit hemma och inte gjort så mycke. Snart kommer våra kompisar och dom ska stanna på middag:)


Jag idag (ny tröja)



Legohus jag gjorde med min lillebror


Baka baka liten kaka.

Hejsan tänkte lägga upp två bilder på vad jag bakade igår:)


Arraks-bollar



Små Nogat-bollar


Första inlägget 2012...

Hej alla glada. Nu har jag mycket att berätta: Igår så va jag med en kompis tills kl var tre. Sedan kom våra kompisar och firade nyår med oss (dom sov även över). Sedan på förmiddagen idag gick vi en promenad med våra kompisar. Vid middags tid åkte jag och mamma till superstore och köpte lite Jelly Beans bland annat.

Imorgon ska jag och mormor till stan och shoppa lite och på kvällen ska jag sova över hos en kompis:)

Nyårs bild



Bilder från promenaden






Jelly Beans!





RSS 2.0